Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Önbizalomhiány nélkül meg...

Önbizalomhiány nélkül meg lehet csinálni a jogsit?

Figyelt kérdés

Az a helyzet hogy emellé még párosul egy vizsgán csaló oktató is aki konkrétan megbuktatott a vizsgán.

Első alkalmam volt a forgalmin..Oktatót felesleges váltanom már erre a rövid időre..Semmit sem tanultam tőle,az itthoniaktól többet tanultam mint tőle,alap dolgokat de magyarázott el hiába kértem,bezzeg a pénzt pofátlanul elvette.

2017. máj. 25. 10:42
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ez durva....

Az enyém inkább izgult talán a vizsgám alatt.

Utána őt sajnáltam jobban, mint magamat.

Mindent megmutat, gyakoroltat, visz direkt idegen helyre is, erre beégetem.

2017. máj. 25. 20:04
 12/12 A kérdező kommentje:
Velem közölte hogy Pesten kívülre nem visz mert a városba kell megtanulni vezetni..De fura volt hogy folyton mondogatta hogy neked ez meglesz meg minden,hát nem így lett..Am már minden megvan ezen kívül..Te mikor mész vizsgázni megint?
2017. máj. 25. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!