Gyógyszerész hallgatók! Ti mit szerettek a szakotokban?
Miért ezt választottátok? Szerintetek mi a szakma szépsége?
Milyen az egyetem? Mennyire nehéz? Milyen tárgyak vannak? Közösség milyen?
Mesélnétek a napotokról?
A végzetteknek milyen lehetőségeik vannak, milyenek a kilátásaik?
A válaszokat előre is köszi :)
Szia, szerintem ne vizsgaidőszakban tedd fel ezt a kérdést. Ugyanis jelenleg semmi szépet nem tudok róla mondani..xd
Amúgy milyen a napom? Bemegyek órára, hazamegyek, tanulok, zuhanyzok, alszok. Minden egyes nap. Sok lemondással jár, rengeteget kell tanulni, de azzal, hogy ide jelentkeztünk, ezt vállaltuk.
Sok tárgyunk van, a szegedi tárgyakat megnézheted, ha beírod google-ba, hogy szte gytk tanévkönyv.
Végzés után el lehet helyezkedni patikában, gyárban, klinikán, vagy maradsz PhD-zni az egyetemen.
Szia!
Én most fejeztem be az első évet és nekem nagyon tetszik. Sok mindent olvastam én is, hogy nehéz lesz, de ha tényleg szereted akkor menni fog. Nyilván áldozatokat kell hozni (pl a karácsonyfa alatt én a biosz tételeket tanultam, mert december 27-én már vizsga volt) Úgyhogy ne izgulj, szuper lesz!
Mondja ezt az előző válaszadó egy év után. Drága az még csak a jéghegy csúcsa. :)
Amúgy azt , hogy milyen, így úgy se lehet elmondani. Hiába fogom neked itt oldalakon keresztül részletezni , hogy mennyire brutál nehéz , azt majd csak akkor hiszed el ha te magad tapasztalod. :)
De ez ne rettentsen el! Gyönyörű hivatás , és nem az 5 év egyetemet kell szeretni , az egyetemet nem szeretni kell , hanem el kell végezni , az azt követő 40 évet kell szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!