Kompetencia: Beteg vagyok, nem tudok bemenni meresre. Milyen kovetkezmenye lesz ennek?
Elméletileg egy másik napon bepótoltathatják. Gyakorlatilag anno egy osztálytársam szülői igazolással (tehát nem beteg volt) otthon maradt, és nem tudunk róla, hogy megírta volna valaha is.
A kompetencia amúgy egy felmérés, nem egy vizsga:) inkább maradj otthon és gyógyulj meg.
A kompetenciának a rákövetkező év januárjában van eredménye, ha jól emlékszem, én legalábbis nem emlékszem, hogy amikor mi írtunk, feltették volna a megoldásokat a netre pár napon belül, tehát elméletileg meg tudnák íratni utólag - főleg, hogy mivel egy felmérés, nem vizsga, tehát elméletileg nincsen tétje (mondjuk a mi sulinkban pont osztályozzák, örültünk is neki) -, így szerintem nem hivatalos megoldókulcsot se csinálnak neki, mint mondjuk némelyik középszintű érettséginél.
De tényleg nem valószínű, hogy utólag meg fogják íratni a kérdezővel, csak azért írtam, hogy ne érje váratlanul a dolog.
Esetleg az iskolát/osztályfőnököt érdemes még megkérdezni, hogy utólag meg fogják-e veled íratni, szerintem valakinek tudni kell (ofő, igazgató, igazgatóhelyettes).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!