Emelt biológia érettségi? Nagy Étele?
Szia!
Az új követelményrndszer alapján elkészült könyvet nem találod meg a neten.Van egy facebook csoport, ahova be tudsz jelentkezni ( Nagy Etele biológia klubb) és ott meg tudod rendelni, találsz részleteket. A csoprotban fenn van az első fele, szerződés miatt nem tudta felrakni eddig a másodikat.
"Igazi" tankönyv. Na ez érdekes. Ma pomt kidolgoztam pár tételt, amikor az ő könyvében lévő dolgokra nem hittem el hogy csak ennyi kell, mert többet tanultam róla/ tudok. Megnéztem követelményrendszert és hajszálpontosan annyi volt benne, ami ott van, nagyot néztem.
Ismétlésre kíváló, gyorstalpalónak a legjobb. Bár van ami nem annyira jól emészthető, ez igaz.
Mi az, hogy összeollózott? A tananyag adott. Mégis mit kéne beleírnia? A saját kutatási anyagát? :D
Nem tudom, te milyen tanárokkal beszéltél, de a mi faktos tanárunk átnézte Etele fb csoportjába feltöltött 99 oldalt az új kiadásból, az alapján magának, majd az egész faktnak megrendelte, ebből tanít és a jövő évi végzőseinek is ezt rendelte, mint tankönyvet.
Barátnőm iskolai könyvtára több példányt rendelt belőle.
Ezek alapján nem hiszem, hogy összeollózott és hibás lenne a könyv.
A kérdés a szóbelire való felkészülésre vonatkozott. :)
Addigra már mindenki túl van a tankönyveken, nem arra van szüksége, hogy bő lére eresztve mindent a szájába rágjanak, hanem egy olyan összefoglalóra, ami pontról pontra végighalad a követelményrendszeren, nehogy valami kimaradjon, ami esetleg a felkészülés során elkerülte a figyelmét vagy kevesebb hangúlyt kapott.
Erre viszont tökéletes. :)
Szerintem te a régebbi jegyzetre ha gondolsz, ha múlt időben írod, hogy emelteztél, arra, amit még saját magának állított össze a felkészüléséhez, aztán felette a netre, hogy más is tudjon belőle tanulni. Ezt az előszóban leírta.
Én nem arra gondoltam, hanem az új kiadásra, amit a 2017-es követelményrendszer változásait figyelembe véve átdolgozott. Ez nemrég jelent meg, úgyhogy ezt akkor te valószínüleg nem is ismered. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!