Milyennek találtátok az idei biosz és kémia emeltet? Kb. hány százalékra számítotok? Valaki jelentkezett még állatorvosira idén?
Mindkettő nehéz volt nagyon.. Nem tudom milyenek lettek félek megnézni...
Neked hogy sikerültek? Szerinted emelkedni fog a ponthatár az állatorvosira?
Én is állatorvosira adtam be. A kémia nem volt nehéz, viszont rendesen belezavarodtam a végére, ezért volt olyan, ahol a jó megoldásomat átjavítottam a rosszra.
A bioszban nekem csak egy volt szivatósabb, mert nem vagyok jóban a diagramokkal...abban bízok, hogy azért ez kompenzálja a kémiát...de már estem pofára.
Én GYTK-ra jelentkeztem. A kémia meg a biosz írásbeli is meglesz 85-90%, a kémia talán még jobb is. :) A bioszban szerintem amúgy van egy hiba a javítókulcsban. Az evolúciós (Ádám-Éva) feladatnál volt, hogy a mitokondriumban köralakú kromoszóma van. De szerintem meg csak a DNS köralakú benne, a kromoszóma meg vmi abszrakt formával rendelkezik. Szerintetek?
A kémiában meg a bioszban is annyit találtam nehéznek, hogy annyira furán voltak megfogalmazva a kérdések, hogy nem nagyon értettem, mire is kíváncsiak most.
Te hova mennél GYTK-ra? Én is oda készülök ;).
Sajna a wikipédián azt írják, hogy hívják kromoszómának is a cirkuláris dns-t. Sajna ennek én is bedőltem, mert azt hittem csali.
Am 80 felet sztem meg vannak. Remélem nem emelkednek nagyon a ponthatárok.
#4 vagyok
Igen, elég sokan becsapósnak hittük azt a bizonyos DNS-t... De máig bosszant a dolog, mert szerintem ez félrevezető volt. Na de mindegy is, talán nem múlik ezen a max 1 ponton semmi :D
Pestre jelentkeztem amúgy :)
Rossz!
Biztos nem lesz meg a pontom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!