Ti hogy voltatok rá képesek?
Figyelt kérdés
Most júniusba fogok szóbelizni (érettségi). Töri 20, magyar 20, német 20, szakmai 20 tétel. Ti hogy tudtátok ezt mind szóról szóra megtanulni? Magyar,töri még megy, de pl a németből rohadt nehéz az egészet szórol szóra bevágni pedig igyekszem tényleg...2017. máj. 21. 22:20
1/6 anonim válasza:
Nekem egyetemen egy vizsgára 500 oldalt kell megtanulnom, a többire 100-250 oldalt. Ha minden jól megy mindegyik vizsgára lesz egy hetem. Elszántság kérdése és kitartás..:D Tudom milyen rossz..
2/6 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam,mert panaszkodni akarok, hanem mer nekem szinte lehetetlen hogy ezt mind tényleg szórol szóra felmondjam. Úgy ahogy a tételt kidolgoztam.
2017. máj. 21. 22:35
3/6 anonim válasza:
meg kell érteni :)
én sose tanultam meg ilyeneket szóról szóra, a fontos infókat tudd és értsd, akkor az érettségin össze tudod majd rakni :)
nyelvből is inkább fogj egy témát és kezd el róla beszélni magadnak(vagy ha van olyan aki jól tud angolul és tud veled gyakorolni az még jobb, nekem nem nagyon volt)
sok sikert
4/6 anonim válasza:
jézus, nem kell szóról szóra megtanulni XD az csak magolás. mindenhol a lényeget kell csak megjegyezni.
5/6 anonim válasza:
*bocsi németül
de a lényegen nem változtat
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2017. máj. 21. 23:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!