Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az iskolai...

Mi a véleményetek az iskolai egzenruháról és annak esetleges visszaállításáról?

Figyelt kérdés
Szónoki beszédet kell írjak a témával kapcsolatban és szeretnék véleményeket hallani!
2010. máj. 16. 14:49
 1/5 anonim ***** válasza:

hááát...sztem már ne jöjjön vissza, nem olyan időket élünk, bár vkire ráférne:))

pl sulimban a tanárokra is...hm...télen-nyáron kis miniszoknya, és akkor a gyereknek papolnak h ne sminkeld magad, ne legyen kint a derekad stb...

sztem ne jöjjön vissza, de vmi szabály azért lehetne h h NE öltözhessen fel senki iskolába

2010. máj. 16. 14:53
 2/5 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem jó ötlet lenne valamiféle uniformis. Gondolj bele, mindenki egyforma lenne, kevésbé közösítenék ki a szerényebb körülmények közül érkezőket, hiszen nem számítana, kinek milyen márjákú ruhái vannak. Ez az egyik.
2010. máj. 16. 15:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Az én időmben még kötelező volt az iskolaköppeny. Szerintem ez jó megoldás volt, meg védte is a ruháinkat.
2010. máj. 16. 15:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem az együvé tartozást is szimbolizálná! Talán a tanulásra is jó hatással lenne. Az egyenruha kötelezettséget, elvárásokat is szimbolizál - ennek meg kellene felelni: motiváció a szorgalmas tanuláshoz.

Én nagyon egyenruha párti vagyok/lennék.

A torna órákon már megvalósult: a legtöbb középiskolában címeres pólóban kell résztvenni az órákon.

2010. máj. 16. 15:48
 5/5 A kérdező kommentje:
Ezek nagyon szép gondolatok. Külön köszönöm a válszt! Sokat segítettél egy bajbajutotton!:))
2010. máj. 16. 16:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!