86%-os biosz emelt jónak számít?
Figyelt kérdés
Tavaly nem vettek fel orvosira, ezért idén jelentkeztem újra érettségire bioszbol és kémiából. De a bioszt eléggé elhanyagoltam és valószínűleg a 86%-nal nem tudnék jobbat írni. Ezért úgy gondoltam hogy azt már hagyom, nem megyek be és a maradék időmben a kemiara koncentrálok. Szerintetek?2017. máj. 12. 11:33
11/19 anonim válasza:
Marhára semmi értelme nem volt lepontozni, mert igazat írtam, ráadásul nem is rosszindulatúan. :/
12/19 anonim válasza:
OFF: Ezt most nem értem, ha 86 % lett a bioszod tavaly, akkor hogy nem vettek fel? A tanulmányi pontjaid vagy a közepek húzták le?
13/19 A kérdező kommentje:
köszi a többieknek is! :) #8 nagyon irigyellek, bárcsak nekem is ilyen lenne :((
jelenleg ezekkel az érettségikkel (biosz 86%, kémia 68%) 421 pontom van. tavaly ez elég lett volna a POTE-ra, de azt nem jelöltem be. a közepeim egyébként nem lettek túl fényesek, azokból csak 76 pontom van :(
2017. máj. 13. 12:53
14/19 anonim válasza:
Úgy nem vettek fel tavaj, hogy tavaj 68 % volt a biológiám, és októberben tettem le újból a biológiát 86 %-ra mint ahogyan azt írtam is.
Neked pedig kedves kérdező, annyit tudok mondani, hogy én a helyedben, ráfeküdnék a kémiára még ebben a pár napban, mert egy 68 %ot könnyebb felhúzni mint egy 86 ot. :) Sok szerencsét!
15/19 anonim válasza:
Szia:) Tegnap érettségiztem bioszból és szerintem elég nehéz volt, szóval a 86% elég jó, nekem sajnos elég valószínű, hogy idén már nem fog összejönni :(
16/19 A kérdező kommentje:
#14 köszönöm! :)
#15 meg ne add fel, reménykedjünk h a kémia nem lesz vészes és a pontok se nagyon mocorognak, max lefelé :D
2017. máj. 17. 20:40
18/19 anonim válasza:
Sok sikert mindenkinek holnapra, aki érintett! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!