Ha nem sikerül az emelt kémia, akkor középnek számít?
Figyelt kérdés
Mi történik, ha nem sikerül az emelt kémia? Középszinten folytathatom csak? Pl ha az írásbeli nem sikerül.2016. nov. 23. 12:57
1/9 anonim válasza:
Nincs ilyen. Összeszedsz annyi százalékot, amennyit tudsz, aztán később legfeljebb újraírod.
2/9 anonim válasza:
Az emelt és a középszint 2 külön dolog. Ha nem sikerül lehet tenni javító vizsgát.
3/9 A kérdező kommentje:
A TTK-ra 2 természettudományi tantárgy kell, emelt bioból és emelt kémiából megyek. De ha nem sikerülne a kémia, akkor a TTKra sem vesznek fel?
2016. nov. 23. 13:16
4/9 anonim válasza:
Ha nem sikerült az emelt, akkor nem sikerült.
5/9 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!
2016. nov. 23. 13:25
6/9 anonim válasza:
Ha már felmerül, hogy ennyire nem megy a kémia, akkor nem lenne érdemesebb eleve közepet csinálni belőle? Kötelezo oda a 2 emelt?
7/9 anonim válasza:
Most nincsenek fenn a felvin csak a keresztféléves képzések, de természettudományi területen elég egy emelt érettségi. Válaszd a biológiát! (Két emelt szintű érettségi csak az orvosi szakokhoz kell.)
8/9 anonim válasza:
Mit értesz nem sikerült alatt? Bírom ezt a homályos fogalmazást. Ha megbuktál, nincs érettségid abból a tárgyból (hacsak nem volt már korábban). Ha átmentél, csak gyengén sikerült, akkor ki kell számolni, hány pontot ér.
9/9 A kérdező kommentje:
Utolsó. Teljesen egyetértek veled, fogalmazhattam volna inkább úgy, hogy megbuktam (bár valamiért nem azt írtam, lehet a tudatalattim is fél a bukástól :D)
2016. nov. 23. 15:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!