Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » SOS. Lebetegedttem, de nagyon...

SOS. Lebetegedttem, de nagyon 39fokos lázam van, izomfájdalom, minden. KEDDEN ÉRETTSÉGIM VAN!?

Figyelt kérdés
semmi nem segít már mindenhogy próbáltam gyógyulni antibiotikum,miiinden,de semmi.ez csak rosszabb lesz.mi a teendő??:(megbukok ha nem megyek be?kivel kell beszélnem?
2010. máj. 15. 21:06
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
én úgy tudom h megbuksz, sztem vhogy menj be, tavaly énis 40 fokkal mentem érettségire :S az szóbeli volt :/
2010. máj. 15. 21:09
 2/13 A kérdező kommentje:
ülni nem bírok egy helyben..=/fáj a hátam derekam:(
2010. máj. 15. 21:12
 3/13 anonim ***** válasza:
7%
A lótúrót bukik meg, minek válaszol, aki nem tudja? Hogy a fenébe lehetne betegség miatt megbukni! Ha addig nem leszel jobban, (két nap alatt sokat javulhatsz!) orvosi igazolás, és a szóbelin két tételt húzol. Abból számolják a százalékokat. Lehet, hogy még jobban is jársz. Az osztályfőnököt értesítsd.
2010. máj. 15. 21:37
 4/13 A kérdező kommentje:
Második,tényleg két tételt húzok???:O.Tényleg jobban is járnék vele!Fizika írásbeli a húzos
2010. máj. 15. 21:40
 5/13 anonim ***** válasza:
56%
én nem kísérleteznék azzal, hogy nem megyek be. keddig még sok idő van, a láz pedig 1-2 nap alatt mindig elmúlik. Ez egy központi dolog, nem a suli találja ki a szabályait, és ha valamiért kimaradsz belőle akkor nem fognak a kedvedért újra írásbelit tartani..
2010. máj. 16. 08:29
 6/13 anonim ***** válasza:
59%

08.29! Nem tudsz olvasni? Mondom, nem kell a kedvéért újra írásbelit tartani! 100/1997 Kormányrendelet:

"24. § (1) Ha a vizsgázó az írásbeli vizsgáról fel nem róható okból elkésik, távol marad, a megkezdett vizsgáról engedéllyel eltávozik mielőtt a válaszadást befejezné, az adott vizsgatárgyból pótló vizsgát tehet.

(3) E § alkalmazásában a vizsgázónak fel nem róható ok, minden olyan a vizsgán való részvételt gátló esemény, körülmény, amelynek bekövetkezése nem vezethető vissza a vizsgázó szándékos vagy gondatlan magatartására.

(4) Az első bekezdésben meghatározott esetben

a) az igazgató - ha ehhez a feltételek megteremthetőek - hozzájárulhat ahhoz, hogy az adott vizsganapon, vizsgaidőszakban a vizsgázó pótló vizsgát tegyen,

b) az engedélyben meg kell jelölni a hiányzó vizsgarész pótlásának formáját. Ha nincs lehetőség az adott vizsgaidőszakban írásbeli vizsga letételére, engedélyezhető az írásbeli vizsgarész szóbelivel történő kiváltása. Ebben az esetben a vizsgát a 37. § (3) bekezdése szerint kell megszervezni és minősíteni."

2010. máj. 16. 11:26
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,hát ma sem vagyok jobban remélem azért be tudok menni,ha meg nem hát akkor telefonálok Hétfőn az iskolába.
2010. máj. 16. 12:40
 8/13 anonim ***** válasza:

utolsó: inkább neked kellene megtanulnod szöveget értelmezni. "Ha addig nem leszel jobban, (két nap alatt sokat javulhatsz!) orvosi igazolás, és a szóbelin két tételt húzol."

Pont te idézted be a jogszabályt, ami nem azt mondja hogyha beteg akkor két tételt fog húzni, hanem hogy az is lehet egy megoldás. Meg az is hogy pótolja.

Mellesleg én csak TANÁCSKÉNT írtam, hogy jobban jár ha meggyógyul, mert inkább érettségizzen egy hőemelkedéssel, mint hogy utána mindenféle módon pótolgatni kelljen.

2010. máj. 16. 13:44
 9/13 anonim ***** válasza:
Na mi lett? Bementél?
2010. máj. 18. 22:49
 10/13 A kérdező kommentje:
sziasztok,igen:(39.3 fokkal de be:)megérte..nem lett vészesen rossz.
2010. máj. 19. 01:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!