Volt már valaki ilyen helyzetben?
15 éves vagyok és artista szeretnék lenni. A suli ahova szeretnék járni messze van tőlünk(kb. 2 óra). Na most még először el kéne mondani a szüleimnek jövőbeli tervem meg hogy hol is tanulnám ezt. A szüleim előtt már sok álmomat fedtem fel amik szerintem kisebb-nagyobb döccenőkkel de megoldhatók lettek volna, de ők csak a problémákkal törődtek. Múltkor célozgattam rá hogy esetleg nem olyan pályát választanák amit ők szántak nekem de eddig még nem mertem elmondani mert nem akarok csalódni. Egy embert már beavattam a dologba de ő le akar beszélni róla. Most elkeztdem újra nyújtani hogyha elmondom a szüleimnek legyen bizonyítási alap,de ezt egyáltalán nem biztos hogy elfogadják.
Hogy győzzem meg őket arról hogy ez nekem talán a megfelelő pálya? Hogy mondjam el nekik mit akarok valójában?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!