Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Oktoberi érettségi estin?

Oktoberi érettségi estin?

Figyelt kérdés

Augusztusban lesz osztalyozo fizikabol,matekbol, magyarbol, toribol, angolbol es infobol. Volt egy eleg csunya es komoly balesetem ami miatt nem tudtam bejarni homapokig. Igy ugy dontottem halasztok ill.a jegyeim, szama sem volt meg. 3 honap alatt fel lehet keszulni matekbol,toribol,angolbol es magyarbol? A fizikat azt tudom, hogy lehet puskazni mert nem erettsegi tantargy, az info pedig megy.

Es az érettségire is fel lehet ugy keszulni hogy eleg jo legyen? Pl.angol, töri, matek...ezek a mumus tantargyak

2017. máj. 8. 08:40
 1/3 anonim ***** válasza:
50%

" A fizikat azt tudom, hogy lehet puskazni mert nem erettsegi tantargy, "

Ki mondta ezt a hülyeséget, hogy mert nem érettségi tantárgy lehet puskázni? Annyira lehet mint a többinél, pl: matek, töri stb. Nem lehet. Ha valaki választott tantárgyból érettségizik az olyan mint a kötelező tantárgy. Fizikából érettségizte, mivel kevesebben voltunk, így a tanár jobban tudott nézni minket

2017. máj. 8. 09:38
 2/3 anonim ***** válasza:

Utolsó, szerintem az osztályozó vizsgára gondolt.

Kérdező, persze, három hónap alatt simán fel lehet készülni. Jobbulást, és azért megjegyezném, hogy ha puskázáson kapnak, mert valami mégsem úgy van, akkor bukod az egészet, úgyhogy ha teheted, rendesen csináld.

2017. máj. 8. 11:28
 3/3 A kérdező kommentje:

Persze, megtanulom a fizikat is rendesen, de mikor ev elejen az elso dologaztra keszultem a tanar 45 percre kiment mondvan valami dolga van..

Igy mindenki puskazott. Es ez a masodik alkalommal sem volt maskepp.

2017. máj. 8. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!