Óvodapedagógus vagy tanító?
Jelenleg jogi szakon vagyok de nem igazán tetszik. Nem hiszem hogy elfogok tudni helyezkedni vele, nem tetszik a sok magolás. Azt kellene éreznem hogy megtaláltam az utam..de nem érzem. Úgy érzem rossz itt nekem.
Ez a választásom egyik exem miatt történt aki erre a szakra jár, és követni akartam. Előtte 5 évig az volt bennem hogy tanító, vagy óvónő szeretnék lenni mert valahogy megértetem magam a gyerekekkel.
Ráadásul itt most nem államin vagyok hanem önköltségesen és nem akarok 1 milliós hitelt magamnak mire végzek úgy hogy utána mindenképpen még tanulni kéne valamit mert ezzel a szakkal semmire nem megyek ( igazságügyi igazgatás)
Tehát vagy jogot, vagy kriminológiát, vagy valamit.
Anyut is kezdem sajnálni mert nagyon sok pénzt ad nekem és nagyon sok pénz van már ebben a szakmában is pedig még csak fél éve vagyok itt.
Aztán lehet sehova nem tudok elhelyezkedni vele. Nem érzem jól magam ha felmegyek. Nem találtam meg azt a baráti közeget sem, órákra nem jártam be mert nem érdekel.. semmi..
Szerintetek mit tegyek?
Kérek segítsetek tanácsokkal!!
21/L
Szia! Aktuális még?
Óvónő vagyok, ha gondolod, szívesen mesélek róla :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!