Érettségin tényleg olyan egyszerű 2-est írni, hogy ezért 1-2 osztálytársam lese szārja az egészet?
Levelező tagozatosok vagyunk. Azt vettem észre, hogy 2 osztálytársam, konkrétan lese sz-arja, hogy mindjárt itt az érettségi. Megkérdeztem őket, hogy nem izgulnak, azt mondták nem.
Nem túl jó tanulók egyébként. Nem foglalkoznak a tanulni valókkal, igaz dolgoznak de szabadidejükben is inkább csavarognak.
Most tényleg ennyire egyszerű érettségit szerezni, hogy nem kell rá különösebb figyelmet fordítani?
Vagy ezt csak az osztálytársaim gondolják így?
Előre is köszi a válaszokat!
19/L
Az alaptárgyakat könnyű megírni 2-re (magyar,matek,töri,nyelv), de a szabadon választott tárgynál sztem már előfordulhat, hogy nehézkes lesz.
Pl biosz,fizika v kémiát nem lehet 0 tudással 2.re megírni.
Az irodalom érettségin a szövegértésből összeszedi bárki a kettest aki tud olvasni.
A matek sem vészes, sokmindent ki lehet nézni a függvénytáblázatból.
A töri is könnyű egy kis szövegértés+atlaszhasználat és még akár a hármas is meglehet.
Ha van egy minimális idegen nyelvtudásuk és használják a levélírásnál a szótárat akkor a nyelvvel sem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!