Citromlény13 kérdése:
A mostani emelt töri érettségin tényleg nem lehet olyan atlaszt használni amiben van kronológiai táblázat?
Figyelt kérdés
Most megyek és csakis a pontok miatt, amúgy már érettségiztem. És most olvastam h nem lehet használni, szerintetek ezt mennyire veszik komolyan? És vajon az iskola ahova megyek majd biztosítana számomra egyet?2017. máj. 6. 10:12
1/7 A kérdező kommentje:
Mert most még egyébként azt is olvastam, hogy azok is használhatók amelyek a 2015/2016. tanévben tankönyvjegyzékre kerültek. Tehát ezek:
-Középiskolai történelmi atlasz. Cartographia Tankönyvkiadó Kft., 2013
-Történelmi atlasz. Cartographia Tankönyvkiadó Kft., 2013
-Farkas Judit: Történelmi atlasz középiskolásoknak. Mozaik Kiadó Kft., 2013.
És ugye az ami nemrég jelent meg csak kronológiai táblázat nélkül
2017. máj. 6. 10:38
2/7 anonim válasza:
De lehet :) ősztől nem.
Sok sikert nekünk!! :D
3/7 anonim válasza:
és neked kell vinni, vagyis nekünk nekünk kell. Én a piros borítósat ajánlom. Az a legjobb!
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Megnyugodtam :D
2017. máj. 6. 18:39
5/7 anonim válasza:
Emelt történelem érettségin csak az esszéíráshoz lehet használni atlaszt, a feladatsorhoz nem. (Ha ezt tudtad akkor bocsi, nem tudálékoskodni akartam.) De valóban azokat lehet használni, amiket írsz.
6/7 A kérdező kommentje:
Igen tudtam, de azért köszi :)
És hogy ment? Mit gondoltok?
2017. máj. 10. 19:56
7/7 anonim válasza:
Én közepet írtam, a rövid esszém nem lett túl jó (nem olvastam el pontosan a kérdést, ezért az irományom nagyrésze nem arról szól, amiről kéne), azért remélem talál benne a tanárom értékelhető részeket. A hosszú esszém nagyon jó lett, és a teszt részben is csak 2-3 hibám lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!