Vizsgáról kérdeznék. Ti milyen időpontot válaszatnátok?
Figyelt kérdés
Arról lenne szó, hogy lesz vizsgám hétfőn. A tanárnőm 8 órára írt ki, elsőnek!! Én 9.15 körül szerettem volna menni és nem tudok dönteni, hogy megéri-e előbb bemenni.
(vizsga előtt még szeretném átnézni a kérdésekeket és hirtelen azért mondtam 9 órát)
2017. máj. 3. 17:46
1/5 anonim válasza:
Teljesen felesleges vizsga előtt (a vizsga napján) a jegyzeteket bújni, többet árt mint használ.
2/5 anonim válasza:
Azt ugye tudod hogy ha nem mész a tanár által kiírt időpontra akkor már felesleges is menned? Ez nem kívánságműsor.
3/5 anonim válasza:
Ha 8ra írtak be akkor 8ra kell menned. Tudom hogy rossz mert én se szeretek elsőnek menni de ez van. Nézd át előző este meg reggel ha felkeltél.
4/5 A kérdező kommentje:
Igazából hétfőn lesz, tehát még változhat a kíirás, de azért köszönöm! Szerintem maradok a 8 óránál :)
2017. máj. 3. 19:13
5/5 anonim válasza:
Kérdező, te tényleg nem érted hogy nem te választasz időpontot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!