Jedwardlove kérdése:
Biosz emelt érettségin milyen esszétémák esélyesek?
Figyelt kérdés
Idén érettségizek bioszból emelt szinten, és tippeket szeretnék, hogy szerintetek mik esélyesek mint esszétémák,mert eléggé rosszul állok jelenleg a tanulással,de a lehető legjobbat szeretném kihozni magamból :) ha bárkinek bármi ötlete van, kérem, írja le. Köszönöm, hogy válaszoltok! További szép napot mindenkinek2017. máj. 1. 15:21
11/14 A kérdező kommentje:
Nekem is elég rossz lett gyerekek :/ olyan 60 körül számoltam megoldókulccsal. Maxos szóbelivel 73 körül lenne. Ti hogy készültök szóbelire? Mert nkünk a tanár semmi segítséget nem adott...Azt tudom hogy nincsenek tételek csak témakörök de van a B feladat az a kísérletelemzés vagy mi. Ti arra hogy készültök? :o
2017. máj. 21. 12:25
12/14 anonim válasza:
#9 vagyok (nem tudom, miért vagyok lepontozva, de OK). Én kidolgozom a témaköröket, hogy miket kell tudni az adott témával kapcsolatban. Az a probléma, hogy baromi sok van, barátommal kettéosztottuk, nekem már megvan 7, de neki még nincs meg egy se, úgyhogy nem tudom mi lesz. A B tétel az amúgy nem kísérletelemzés, hanem meg lesz adva egy szöveg és ahhoz kapcsolódó feladatok. Hát arra nagyon nem lehet készülni, de majd átlapozom a füzeteket meg a tankönyveket, hogy azért nagyjából minden meglegyen bennem frissen. És imádkozom, hogy jót kapjak. Mást nagyon szerintem nem lehet csinálni.
13/14 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! :) Nem tudom,ki pontozott le téged, tőlem ment a lájkjel. Én is elkezdtem már, van egy könyvem a 130 tétel biológiából emelt szint és én azokból tanulgatok tételeket. De kevésnek érzem,mert nem haladok valami gyorsan vele, mást meg nem kezdtem el kidolgozni. Sok sikert a szóbelihez!
2017. máj. 26. 13:04
14/14 anonim válasza:
Én is a 130emelt tételes könyvből tanulok, de én úgy csinálom, hogy írásbelire a könyveimből kihúztam a lényeget és egy füzetbe a kettőt összevegyítve kiírom. Bár tény én is nagyon lassan haladok vele, mert így elmegy vele az idő eléggé sajnos :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!