Jelenleg melyik a legjobb számológép, ami tökéletes lenne érettségire, és egyetemre is, és elfogadható áron van? (max.15. 000)
Előző számológépem nem felel meg,ezért szeretnék újat venni,de nem tudom melyik a legjobb.
Fontos nekem:
- 1-2-3... fokú egyenletek megoldása
- lg
- integrál,derrivál számítás
- komplex számokkal való számolás
- több ismeretlenes egyenlet megoldás
- mátrixok
- +alap tulajdonságok
illetve nagyon fontos lenne,hogy úgy lehessen látni rajt a dolgokat mint egy füzetben. (például törtek esetén látszódjon a számláló nevező)
Én a casio markarol tudok beszelni.
Érettségin nem lehet olyat használni, ami tud rajzolni.
A rajzolni nem tudo casiok kozul a levying az fx 570 es plus meg AZ fx 991 es plus (ezen van napelem az 570 esen nincs). A felsorolt funkciok kozul derivalni nem tudnak, hatarozott integralt igen hatarozatlant nem, a matrix funkciot nem tudom lehet Hogy tud lehet hogy nem.
Én is épp most vásároltam egy gépet.
Ugyan ezekkel a feltételekkel kerestem, ami még nem grafikus (vagyis használható dolgozatnál egyetemen és érettségin).
Casio fx991EX
11-12 ezer Ft az ára.
Ez a Casio számológép (FX 991 CE X) 668 funkcióval rendelkezik és a 2024-es érettségin is használható volt.
Mi itt vásároltuk (igaz, az utolsó pillanatban) de minden rendben volt bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!