Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Amikor emelt szóbeli érettségi...

Amikor emelt szóbeli érettségizek (angol), a vizsgáztató mennyi információt tud rólam?

Figyelt kérdés
Például tudja azt, hogy én nyelvi tagozatos voltam? Vagy hogy nem jelentkeztem semmilyen egyetemre? Elképzelhető, hogy ezeknek tudatában ad kevesebb pontot? Pl ha látja, hogy nyelvis voltam, és ezért magasra teszi a lécet. Vagy látja, hogy nem jelentkeztem egyetemre, ezért nem ad sok pontot, mert hogy úgyse kell (pedig amúgy szeretnék ötöst kapni, mert így szerezném meg a középfokú nyelvvizsgát)
2017. ápr. 25. 18:02
 1/1 anonim ***** válasza:
Azt tudhatja hogy melyik iskolából jöttél, azt hogy nem jelentkeztél egyetemre azt nem. Amúgy ideális esetben egyik infónak se kéne befolyásolnia az adott pontszámot és a legtöbb esetben nem is befolyásolja. A teljesítményedet fogja pontozni, nem csak úgy ad egy pontszámot, hogy jó hát egész jó volt, de nem jelentkezett egyetemre, szóval minek neki annyi pont, csak a felét adom, vagy hogy jé hát nyelvis iskolából jött, neki jóval többet kell akkor tudni mint ami elő van írva, szóval de béna hogy csak annyit tud amit tudni kell, nem adok neki csak ennyi pontot. Ennek semmi értelme nincs, nyugalom.
2017. ápr. 25. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!