Tuti puskázási ötlet valakinek?
Figyelt kérdés
Kidolgozott 100 tételszobeli, kb ennyi irásbeli esszé kérdés, ezernyi oldal anyag hozzá. Persze elolvasom 1x de 2gyerek, munka mellett, 40 év felett kell a biztosíték. Ez kötelező vizsga, meg kell csinálnom. Telo, okosóra, headset kizárva(tiltják).2017. ápr. 22. 07:50
1/2 anonim válasza:
Kis cetlire fel szoktam irni és a térdemre rakom. Pulcsi ujjba is csempészhető. Ha a térdemen van akkor felteszem a másik lábam hogy takarja ha a tanár figyel. Aztán ezt a tolltartomhoz is szoktam rakni, tolltartó és doga köué és felszoktem tenni a kezem takarásnak. Illetve a lapra is szoktam rakni. Cipőtalpra is ragasztható. Óra számlapjára is lehet ragasztani valamit (de úgy hogy nyomtalanul lejöjjön)
2/2 anonim válasza:
Kb. térdig érő szoknya + a combodra írod a puskát. Csak nem fogják azt mondani, h húzd fel. Nekem ez bevált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!