Az ültetésirendnek mi értelme van?
Figyelt kérdés
Tudom hogy fontos tudom a betartása hogy a rend fent maradjon, de van másfajta haszna vagy spichologiai értelme, vagy szoviális terén segít még? Előre is köszönöm!2017. ápr. 22. 00:40
1/4 anonim válasza:
Nincs semmi értelme, én tanárként azt mondom, hogy legyen már a gyereknek annyi joga, hogy meghatározhassa, hogy hol és ki mellett akar ülni. Ha már amúgy is szenvedni kell az iskolában, legalább amiatt ne szenvedjen, hogy olyan mellett kell ülnie, akire rá se bír nézni. Pesze, ha valaki folyamatosan beszélget, azt azért el kell ültetni, de csak arra az egy órára. Viszont pár- és csoportmunkánál hasznos keverni az összetételt, hogy mindenki együttműködjön mindenkivel, álljon szóba olyannal is, akivel soha nem szokott.
4/4 anonim válasza:
Nálunk aszerint válogatták meg a padtársakat a tanárok, hogy jó hatással legyenek egymásra a gyerekek.
De hetediktől nem szóltak bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!