Mi a baj velem (bővebben lent)?

Nekem is vannak ilyen időszakaim:) Pl előző félévben tök jól ment a tanulás, de most valahogy képtelen vagyok leülni:S Biztos a jó idő miatt, vagy nem tudom:D
De azért annyira ne aggódj. Még csak 9.-es vagy. Felvételinél csak az utolsó két év jegyei + az érettségi számít:) 9-ben még nekem is voltak 3-as 4-es jegyeim, most még is itt ülök az orvosin:)
Próbáld meg azt, hogy kijelölsz egy kisebb anyagrészt, és ha végeztél vele, akkor pihensz egy kicsit (eszel egy kis csokit jutalomként, vagy sétálsz egy kicsit, netezel vagy amihez kedved van). Utána megint egy kis rész, megint pihi:)
Vagy én pl nagyon szeretek vázlatokat írni meg rajzolgatni:) Amíg írogatok, addig is muszáj figyelnem rá, de mégsem annyira megerőltető mint a tanulás. És csomó minden ráragad így az emberre:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!