Ugye azt meg lehet valósítani, hogy a szakdolgozat nyomtatásánál, a képek színesek legyenek, de ugyanazon az oldalon a szöveg természetesen fekete?
Gondolom, ott ezt előre kell majd jelezni.
Előre is köszönöm!
Nem a pénz miatt kérdeztem...
Vannak színes képeim, amik úgy szépek, de mellettük magyarázom meg a tartalmat, ami ugye kitétel, hogy nem lehet színessel írva.
A bátyám szakdolgozatában is vannak képk/ábrák, ami pl. kék színű, de ugyanazon az oldalon van feketével szöveg is. Akkor ezt nem értem, hogy lehetett megcsinálni...
Jézusom, Kérdező. Szakdolgozatot írsz, és ennyire nem értesz a Word-höz? Olyan színű a szöveg, amilyen színű betűvel írsz. A képnek ehhez semmi köze.
A pdf meg, amikor elkészül a végén, pontosan olyan lesz, mint a Word is volt. Nem változtatja meg a színeket.
Én ezt a kérdést nem is értem, komolyan.
Szia!
Szöveg színét tudod változtatni a dokumentum szerkesztésekor. (nem nyomtatáskor...)
Szia!
Színes nyomtatásban...! A szöveg meg olyan színű lesz amilyet beállítottál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!