Szakdolgozat megíratása mással?
Koma, ne égesd már magad.
Meg tudod csinálni, ha akarod. Aki egy rongyos szakdolgozatot nem tud megírni, az ne legyen mérnök, főleg ne villamosmérnök. A villamosmérnök a műszaki tudományok csúcsa, sőt, mindennek a csúcsa. Ne balfa**kodjál már, ba**d meg!
Mi a témád? Mi az, hogy "kaptad"? Ha van külső konzulensed, akkor elvileg te választottálés vittél be ipari témát, nem kaptál semmit.
Nem feltétlenül értek egyet az előttem válaszolókkal, mert én pl. a külső konzulensemtől kaptam témát és vittem be a belsőshöz, ahol felkértem a tanárt, hogy vállalna-e + ez a tervezés része sok vagy kevés (fűtés+energetikai korszerűsítés) megfelel-e neki, amire természetesen rábólintott, hogy mehet.
Sajnos tényleg vannak olyan emberek akik elvállalják a külső konzulensi posztot, de ahogyan a kérdező is írta semmiben nem segítenek. Volt olyan szaktársam aki körülbelül 3 alkalommal ha konzultált a külsősével és a belsősével. Én az elején nagyon sokat jártam a külsőshöz a tervezés része alatt viszont most, hogy a tanulmánnyal kell foglalkozzak abban nem tudok mit kérdezni, nekem kell a könyveket, cikkeket átnyalnom.
Mellesleg nem vagy elkésve, tavaly volt szaktársam aki a 7. oktatási héten kapta meg a témáját és megcsinálta ötösre a szakdolgozatát, igaz akkor már csak az az 1 tantárgya volt hátra.
Esetleg keress olyan céget akár más városban is ahol tudnának adni számodra megfelelő témát, biztos van olyan aki elvállal és még segít is Téged.
Fel a fejjel és hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!