Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy álltok a tételek kidolgoz...

Hogy álltok a tételek kidolgozásával?

Figyelt kérdés

Nektek már minden megvan?

Én most írom a nyelvtant. :S A mi tanárunk olyan kedves, hogy érettségi előtt lelép 2 hónappal, mert ő "beteg". (De minden évben ezt csinálta eddig).

2010. máj. 13. 10:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Még csak most írod?? Sztem kérd el vkitől az összeset és inkbáb mostmár csak tanuljad, már rég megírhattad volna:S tanár ide v. oda, de inkább kérd el vkitől, akinek megvan minden
2010. máj. 13. 10:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Én egyetlen tételt sem írtam meg eddig. Töriből szereztem 18-at, irodalomból van 4-5, nyelvtanból 1 sincs. Bízom benn, hogy valaki megírja, és júniusban lesz rá 2 hetem, hogy tanuljak.
2010. máj. 13. 10:31
 3/5 A kérdező kommentje:

Még senkinek nincsen meg, csak én kezdtem el :S

Amúgy jobban járok, ha magamnak csinálom, mert ezzel tanulom is...

2010. máj. 13. 10:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát sztem borzasztó nagy felelőtlenség hmég csak most írjátok...évközben a tanárok nem mondták h írjátok?De ti is gondolhattatok volna rá!

Amúgy meg sztem neked most nem annak kellene szempontnak lennie h közbe tanulod, inkább kérd az összes tételt ismerőstől(töri, magyar, nyelv stb) jobban jársz hidd el

2010. máj. 13. 10:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Hát mi már le is feleltünk belőlük annó suliidőben szóval... Amúgy nem muszáj ám kidolgozni, ha te jobban tudsz vázlatból tanulni, akkor írd ki a tétel bő lényegét és olvasd hozzá többször a könyvet. (Vagy ha írtatok órán vázlatot az is jó). Ja és magyarból ezt a tételes könyvet tudom ajánlani, szerintem minden iskolai könyvtárban megvan, ha szerencsés vagy, akkor találsz benne olyat, ami nektek is pont szóbeli tétel.

[link]

Van nyelvtanosban is. Csak ehhez is olvasd hozzá amit ti vettetek, mivel hát ugye attól, hogy ezt elmondod, lehet, hogy utána belekérdeznek másba is.

2010. máj. 13. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!