Hogy álltok a tételek kidolgozásával?
Nektek már minden megvan?
Én most írom a nyelvtant. :S A mi tanárunk olyan kedves, hogy érettségi előtt lelép 2 hónappal, mert ő "beteg". (De minden évben ezt csinálta eddig).

Még senkinek nincsen meg, csak én kezdtem el :S
Amúgy jobban járok, ha magamnak csinálom, mert ezzel tanulom is...

Hát sztem borzasztó nagy felelőtlenség hmég csak most írjátok...évközben a tanárok nem mondták h írjátok?De ti is gondolhattatok volna rá!
Amúgy meg sztem neked most nem annak kellene szempontnak lennie h közbe tanulod, inkább kérd az összes tételt ismerőstől(töri, magyar, nyelv stb) jobban jársz hidd el

Hát mi már le is feleltünk belőlük annó suliidőben szóval... Amúgy nem muszáj ám kidolgozni, ha te jobban tudsz vázlatból tanulni, akkor írd ki a tétel bő lényegét és olvasd hozzá többször a könyvet. (Vagy ha írtatok órán vázlatot az is jó). Ja és magyarból ezt a tételes könyvet tudom ajánlani, szerintem minden iskolai könyvtárban megvan, ha szerencsés vagy, akkor találsz benne olyat, ami nektek is pont szóbeli tétel.
Van nyelvtanosban is. Csak ehhez is olvasd hozzá amit ti vettetek, mivel hát ugye attól, hogy ezt elmondod, lehet, hogy utána belekérdeznek másba is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!