Igazából mit veszítünk azzal, ha elmegy innen a CEU?
"Azt irja, hogy hiany van tolmacsbol meg tanarbol. Hidd el valaszolo, hogy ezzel csak a tudomanyokrol valo semmittudasod nyilvanitottad ki."
Inkább te vagy a mérhetetlenül ostoba, ha azt hiszed, hogy egy program, ami kismillió hibát csinál, képes helyettesíteni a képzett tolmácsokat. Próbálj meg valamit lefordítani google fordítóval, és lehetőleg ne angol nyelvre tedd.
Én meg a hozzád hasonlókat unom már nagyon, aki beszabadult valami közkedveltebb szakra, és mindjárt megy a bölcsészszakosok lenézése, mert az milyen menő ugye. Ha pedig azt hiszed, hogy tanárokból nincs hiány, akkor mozdulj ki a számítógép elől, és nézz körbe az iskolákban.
neked is csak ugyanazt tudom mondani: ha szerinted a tolmácsképzés, vagy a tanárképzés büfészak, akkor ülj be szépen egy ilyen szakra, vagy akár oroszra/japánra/kínaira, és végezd el, ha ilyen könnyen megy! Én sem pofázok, hogy "jaj az infósok csak a gép előtt görnyednek egész nap, meg milyen könnyű parancsokat írogatni", mert tudom, hogy ez nem ilyen egyszerű.
Majd azért szólj az Economics mesterszak és PHd hallgatoknak, hogy a mesterszakosok ne menjenek már Top amerikai egyetemekre PHd-zni, meg ne menjenek el nagyon sok pénzért dolgozni, mert nincsen rájuk szükség, egy büfészakra járnak.
A Business School hallgatóknak is mindenképp add majd tudtára hogy semmiképp se járjanak oda, mert nem akarod hogy büfészakosok legyenek a főnökeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!