Szakmai gyakorlat, önéletrajz?
Figyelt kérdés
Ha önéletrajzok irok, akkor ugye előny ha van már vmi munkatapasztalatom. De nekem nincs, csak Mc Donaldsban voltam egyik nyáron 2 hónapot :D
Nem lehet ez ügyben egy kicsit kamuzni,
pl anyum cégénél voltam nyárom 2 honapot a telefonközpontban és fogadtam a hivásokat.
V segitettem fénymásolni, iratokat rendezni stb.
Utána tudnak nézni ezek a cégek, hogy tényleg voltam-e?
Mert ez szerintem nem nagy hazugság, csak mégis jobban mutat, hogy csináltam már valamit életemben.
2010. máj. 12. 17:10
1/3 anonim 

válasza:

Szerintem nem kéne...
milyen szakmára?
2/3 A kérdező kommentje:
csak kötelező szakmai gyakorlatra szeretnék menni egy céghez, ami a suli kötelezővé tett.
Aztán gondoltam, beirok vmi ártalmatlan munkát.
NEM RENDES ÁLLÁST KERESEK.
2010. máj. 12. 17:20
3/3 anonim 

válasza:

általában nem kérnek igazolást, hogy hol dolgoztál, vagy csináltál-e valamit előtte, de ha fiatal vagy, akkor azt ők is tudják, hogy nagyon még nem dolgozhattál eddig, úh. sztem nem kell beírnod semmi ilyesmit. Írd be a végzettségeidet fordított kronológia szerint, írj egyéni jellemzőket, jogsit, nyelvvizsgát, versenyeket. De ha beírsz ilyen ártalmatlan munkákat, h aktákat rendezgettél, meg fénymásoltál abból nem lesz baj, de inkább ne írj be semmi ilyesmit. Vagy írd be a tapasztalatok részhez, hogy itt szeretnél tapasztalatokat szerezni, mert tanulmányaid eddig nem engedték, hogy komolyabb cégeknél dolgozz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!