Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az egyetemisták mikor íják a...

Az egyetemisták mikor íják a szakdolgozatukat?

Figyelt kérdés
2010. máj. 12. 16:16
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Jó esetben már elkezdik időben, sulinként változó, de nekünk az utolsó félév csak erről szólt, már nem voltak előadások, csak szakdogairás és konzultáció a szakdogáról.
2010. máj. 12. 16:24
 2/5 anonim ***** válasza:

nekünk már most el kellett és csak decemberben-januárban államvizsgázunk, de kövi félévben is ugyanúgy lesznek óráink.

Hajtás van nagyon,nekem mondjuk csak 10 oldalt kellett leadni, de volt olyan tanár aki a doga felét kérte.

2010. máj. 12. 18:05
 3/5 A kérdező kommentje:
És azoknak is kel írni, akik a 2009-2010-es tanévben kezdték az egyetemet?
2010. máj. 12. 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:

1 év egyetem után nem szokás szakdolgozatot írni. A BSs képzés, ami az egyetemi alapképzés, általában 7 féléves. Vannak egyetemek, ahol van OKJ képzés, de az nem egyetemi oklevelet ad, hanem sima OKJ-s bizonyítványt, kb egy technikusi vizsgával egyenértékű, mert azok is OKJ-s képzések lettek. Az OKJ képzés időtartama általában 4 félév. Ezek után nyugodtan kijelennthetjük, hogy aki idén kezdte az egyetemet, az biztos, hogy nem ír szakdolgozatot.

Ezt most magad miatt kérdezed, vagy másnak kell? Mert ha pontosabban leírnád, akkor könnyebb lenne segíteni.

2010. máj. 20. 16:46
 5/5 anonim ***** válasza:
A válasz úgy teljes, hogy igen, MAJD nekik is kell irni, az egyetem vége felé, amikor már megszerezték azt a tudást, képességet, amiről a szakdolgozat számot ad majd.
2010. máj. 21. 08:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!