Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kaphatok ösztöndíjat? Honnan?...

Kaphatok ösztöndíjat? Honnan? Valaki tippek, tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Egész jó tanuló vagyok, a 4,7 mindig jócskán megvan, ezért elgondolkodtam rajta, hogy jól lenne pénzt is kapni érte :D

Vannak ilyen független oldalak/intézmények, amik jótanuló gimnazistákat támogatják?

2017. márc. 24. 23:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Gimisként nincs nagyon ilyen szerintem.
2017. márc. 25. 00:03
 2/3 anonim ***** válasza:

Vannak ösztöndíj pályázati lehetőségek (bár gimisként nem sok), de én például ezt tudom javasolni, amire te is pályázhatsz:

[link]

Ebben a pályázatban néhány százezer forintot lehet pályázni. A pontos összeget megtalálod a kiírásban. Én egyetemistaként pályáztam ezen tavaly, és meg is kaptam az ösztöndíjat. Idén is tervezem, hogy pályázok.

Mondjuk azt nem írtad le, hogy milyen tevékenységeket folytatsz, de remélem nem csak arra akarsz alapozni, hogy van egy 4,7-es átlagod, mert ez önmagában édeskevés bármilyen ösztöndíj pályázathoz is. De ha tényleg jó tanuló vagy és vannak mondjuk verseny eredményeid is vagy hasonló, akkor simán megpályázhatod.

2017. ápr. 1. 07:11
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszi, megpróbálom :)

Van pár versenyeredményem, talán elég lesz.

2017. ápr. 1. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!