Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan jegyzetelnek a tanulók...

Hogyan jegyzetelnek a tanulók az egyetemen?

Figyelt kérdés
Mindenkinek van laptopja és abba írja, vagy hogy?
2017. márc. 18. 14:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%
Laptop igazából szórakozásra, filmezésre, NEPTUNra, meg ha kell valami beadandót készíteni, akkor arra kell.
2017. márc. 18. 23:19
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a választ. Nem tudom ki pontoz le azért hogy ki hogy jegyzetel de nem én voltam.
2017. márc. 19. 08:55
 13/14 anonim ***** válasza:

Füzetbe jegyzetelés, ritkábban fotozgatás ment anno.

De rutinosabb ismerőseim közül sokan a hadarósabb tanárok óráit felvették sunyiba diktafonnal :D

2017. márc. 19. 11:20
 14/14 A kérdező kommentje:
Én nem tudok sem telefonról, sem gépről tanulni, viszont most, tizenkettedikben is nagyon gyakran írok ékezetek nélkül (a végén behúzgálom), mert nem tudok gyorsan írni, ez miatt szép is az írásom és nehezen tudok másképp írni.
2017. márc. 19. 12:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!