Ügyetlen és bizonytalan vagyok a szakmámban? (több lent)
Szerintem két lehetőséged van, de te tudod felmérni azt, hogy melyikkel jársz jobban.
1. Gyakorolsz. Döbbenetesen sokat lehet fejlődni, ha tényleg összeszeded magadat, és senki se úgy született, hogy ügyesen tudott szerelni.
2. Elmész másik szakmát tanulni, lehet, hogy tényleg nem ez volt a te területed, aztán lehet, hogy máshol is eljutsz erre a pontra, de akkor már tudni fogod, hogy ez azért van, mert neked vannak ilyen mélypontjaid, és elhatározod, hogy azt már mindenképpen elvégzed.
Jó, persze vannak más lehetőségek is, de szerintem ez a két forgatókönyv az, amivel jól jönnél ki. Ha nem szereted azt, amit csinálsz, nem valószínű, hogy életed végéig elleszel vele, kivéve persze, ha tényleg csak annyi a baj, hogy fejlődnöd kell belőle, mert az viszont mindenkinek megvan, és szerintem nem kell rágörcsölni akkor is, ha kilátástalannal tűnik. (bár meg kell jegyeznem, hogy ha béna szerelő leszel, annak híre megy, és nem fogsz olyan könnyen megélni belőle)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!