Ha BME gépészmérnöki szakra szeretnék menni, akkor matek vagy fizika emelt szintet tegyek?
Figyelt kérdés
A fizika jobban meg, es jobban is szeretem, de törekednék arra, hogy minnél jobb esélyeim legyenek az egyetemen.2017. febr. 19. 23:54
1/6 anonim válasza:
Hát amelyik jobban megy, mert egész "sok" pont kell oda.
De tudásilag a matek emelt jobban jön majd. Szóval ha tudod akkor vegyed fel a matek faktot is. Mert matekból sokkal nagyobb az eltérés a közép és emelt szint között mint fizikából.
2/6 anonim válasza:
Ha csak az egyikből akarsz, akkor amelyiket biztosnak érzed. Matekból nagyobb a különbség a kettő között. De a fizikát is kenni-vágni kell majd, de elég belőle a közép.
3/6 anonim válasza:
amelyiket szeretnéd. én egyikből sem csináltam emeltet és felvettek. nem bejutni a nehéz..
4/6 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem bejutni a nehéz, ha azzal lenne problémám, fel sem tettem volna a kérdést, mert egyértelmű, hogy ami a legjobban megy abbol csinalok emeltet.
Csak meg szeretném alapozni a középiskolai tanulmányaimmal az egyetemet, de nem tudtam, hogy mire van szükség leginkább
2017. febr. 20. 13:33
6/6 anonim válasza:
Az a lényeg, hogy bekerülés után ha valamiben úgy érzed, hogy gyengébb vagy ne szégyeld, hogy segítséget kell kérned.
Rengeteg ember él matek és egyéb tárgyak korrepetációjából.
Simán felhoznak megfelelő szintre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!