Milyen Szegeden az Ortutay Gyula Kollégium?
Milyen a közösség?
Kötelező a tanulószoba? Ki lehet valahogy iratni magunkat?
Hogy néz ki az épület belülről? Tiszta hely???
Hallottam, nemrég lett modernizálva, de a tisztaság ettől függetlenül sem biztos, hogy garantált... ezért kérdezem.
ÉS mikor lehet a koleszba jelentkezni? Hogy / hol kell egyáltalán jelentkezni?
A közösség elég jó, este mindig találsz csoportokat, akik vagy az épületek alatt beszélgetnek, vagy csocsóznak/billiárdoznak..
Én személy szerint ajánlom, összességben szerintem egy nagyon családias kollégium:)
A tanulószoba mindenkinek kötelező, 4.5-ös átlag alatt be kell járnod az erre kijelölt terembe (szilenciumidő kezdete 16 óra), ha megvan ez az átlag, akor is kötelező, de a gépterembe, könyvtárba, vagy saját szobában is tanulhatsz (Vagy csinálhatsz akármi mást, nem ellenőrzik, hogy pontosan mit is csinál xy a saját szobájában, a lényeg, hogy csöndbe maradj. Ha viszont el akarsz menni, a csoportvezetőddel kell egyeztetni)
Az épület maga elég tiszta, bár van néhány trehány ember..
Koszi! Azota en is kollegista vagyok, egy eve.
Szerintem nem a legtisztabb hely, azaz nem lattam meg mas kolikat, de tisztabb lehetne.
Nekem joval 4.5 folott volt az atlagom, es mondta is a csoportvezeto, hogy szoljunk ha tanuloszoba ideje alatt megyunk valahova, de igazabol anelkul is el lehet menni.:)
A kozosseg pedig tenyleg nagyon jo, csaladias valoban. A jatektermet meg kar kihagyni😀😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!