Mennyibe kerül az Andrássy Gyula Kollégium?
Figyelt kérdés
Kérdésem főként az itt megszálló diákokhoz szól? Az érdekelne, hogy mennyibe kerül az étkeztetés, és hogy az étkeztetésen kívül kell-e még költséget fizetni? Illetve azt szeretném még tudni, hogy az Andrássy Gyula Kollégiumban lehet-e úgy kérni az ételt, hogy reggelit és vacsorát nem kérek, csak ebédet?
A Belvárosiba szeretnék átjelentkezni még a 2016/2017-es tanév kezdete előtt, viszont az Egyházi Gimnáziumban nem lehet úgymond külön kérni az ebédet. Illetve, ha valaki tud valamit írni az evangélikus koliról, hogy hogyan van az étkeztetés, mennyi ott a szállás, akkor azt köszönöm.
2016. aug. 5. 23:31
1/3 A kérdező kommentje:
! Elnézést kérek, már túl gondoltam a dolgot. Nem Egyházi Gimnázium (mert olyan nincs Békéscsabán). Én az Evangélikus Gimnáziumra gondoltam. !
2016. aug. 6. 00:04
2/3 anonim válasza:
Oda nem csak azok mehetnek,
akik abba suliba járnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!