Szerintetek ez mennyire fedi a valóságot? Járt már így valaki? Nektek hogy folyt le ez a folyamat? Ha kellett mennyit kellett fizetni?
Figyelt kérdés
Felhívtam a Nyíregyházi Egyetemet (Főiskolát), hogy nem lelem az államvizsgáról az igazolást és megkérdeztem, hogy van ennek a folyamata, mi ilyenkor a teendő. Erre egy faragatlan nő a telefonban nekem állt, hogy-hogy lehet egy ilyen fontos papírt elveszíteni. Mondtam neki, úgy mint aki elveszíti a személyi igazolványát. Mindenre nekem kellett rákérdezni, semmit nem mondott magától, beszélgetés alatt végig flegma volt velem. Pedig én azzal kezdtem a beszélgetést, hogy ilyenkor mi a teendő. S a végén ott megbeszélte ismét az ottani kolléganőjével, hogy milyen dolog ez, elveszíteni stb. Ezalatt nekem végig ketyegett a perc. S a végén kimondta, hogy a honlapon lévő számlaszámra elsőnek utalni kell 5000 Ft-ot, majd küldenem kell postán egy kérvényt bele írni miért kérem és elküldeni a rektorhelyettes asszonynak. Aki majd eldönti, hogy készített-e másolatot vagy sem. Miközben a pénz már javában elutalódik nekik. Személyes átvétel fel sem merült. Rendes választ kérek! Köszönöm!2017. febr. 7. 11:55
2/6 anonim válasza:
Szerintem hivatalos levélben kérj választ az egyetemtől, akkor talán normálisan válaszolnak. Természetesen kötelesek kiadni az igazolást.
3/6 anonim válasza:
Áh, persze, hogy készítenek másolatot, és ne hagyd, hogy postán adják fel - bár nem is tehetik, csak személyivel veheted át, vagy kéttanús meghatalmazással.
Egyébként összeget nem tudok, nekünk az elveszett index (ami csak nálunk volt már) 25e huf volt.
4/6 anonim válasza:
Mármint nálunk így volt, nem adhatták fel postán... de ez egyetemfüggő.
5/6 health visitor válasza:
NyE? :) Nem lepődök meg, én is oda járok, hihetetlenül bunkók. :)
6/6 A kérdező kommentje:
Közben küldtünk egy e-mailt a TO-nak, hogy ilyenkor mi a teendő, stb! S e-mailben már 1000 forintot írtak.... Így bízzon az ember bárkiben is.... Legszívesebben a képébe nyomnám ezt a válasz e-mailt, hogy 5000 forint, igen??!! Itt van edd meg, de a 4000 forintot költsd gyógyszerre...!!!
Én már nem vagyok hallgatói jogviszonyban 2010-ben végeztem ott.
2017. febr. 8. 12:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!