Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek ez mennyire fedi...

Szerintetek ez mennyire fedi a valóságot? Járt már így valaki? Nektek hogy folyt le ez a folyamat? Ha kellett mennyit kellett fizetni?

Figyelt kérdés
Felhívtam a Nyíregyházi Egyetemet (Főiskolát), hogy nem lelem az államvizsgáról az igazolást és megkérdeztem, hogy van ennek a folyamata, mi ilyenkor a teendő. Erre egy faragatlan nő a telefonban nekem állt, hogy-hogy lehet egy ilyen fontos papírt elveszíteni. Mondtam neki, úgy mint aki elveszíti a személyi igazolványát. Mindenre nekem kellett rákérdezni, semmit nem mondott magától, beszélgetés alatt végig flegma volt velem. Pedig én azzal kezdtem a beszélgetést, hogy ilyenkor mi a teendő. S a végén ott megbeszélte ismét az ottani kolléganőjével, hogy milyen dolog ez, elveszíteni stb. Ezalatt nekem végig ketyegett a perc. S a végén kimondta, hogy a honlapon lévő számlaszámra elsőnek utalni kell 5000 Ft-ot, majd küldenem kell postán egy kérvényt bele írni miért kérem és elküldeni a rektorhelyettes asszonynak. Aki majd eldönti, hogy készített-e másolatot vagy sem. Miközben a pénz már javában elutalódik nekik. Személyes átvétel fel sem merült. Rendes választ kérek! Köszönöm!
2017. febr. 7. 11:55
 1/6 anonim ***** válasza:
23%
Államin vagy ?
2017. febr. 7. 11:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hivatalos levélben kérj választ az egyetemtől, akkor talán normálisan válaszolnak. Természetesen kötelesek kiadni az igazolást.
2017. febr. 7. 12:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Áh, persze, hogy készítenek másolatot, és ne hagyd, hogy postán adják fel - bár nem is tehetik, csak személyivel veheted át, vagy kéttanús meghatalmazással.

Egyébként összeget nem tudok, nekünk az elveszett index (ami csak nálunk volt már) 25e huf volt.

2017. febr. 7. 12:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Mármint nálunk így volt, nem adhatták fel postán... de ez egyetemfüggő.
2017. febr. 7. 12:41
 5/6 health visitor ***** válasza:
NyE? :) Nem lepődök meg, én is oda járok, hihetetlenül bunkók. :)
2017. febr. 7. 17:19
 6/6 A kérdező kommentje:

Közben küldtünk egy e-mailt a TO-nak, hogy ilyenkor mi a teendő, stb! S e-mailben már 1000 forintot írtak.... Így bízzon az ember bárkiben is.... Legszívesebben a képébe nyomnám ezt a válasz e-mailt, hogy 5000 forint, igen??!! Itt van edd meg, de a 4000 forintot költsd gyógyszerre...!!!

Én már nem vagyok hallgatói jogviszonyban 2010-ben végeztem ott.

2017. febr. 8. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!