Egy szám és negyedének mértani közepe 10. A szám számjegyeinek összege?
Figyelt kérdés
a.6
b.15
c.2
d.9
Előre köszönöm annak, aki segít.:) A megoldás betűjét kérem csak.:)
2017. febr. 6. 11:51
1/14 anonim válasza:
Mégegy feladat :)
Átküldhetnéd a feladatlapot is, hogy előre gondolkozzunk.
c a helyes a számításaim szerint
4/14 anonim válasza:
sqrt(x^2*(x/4)^2)=10
Ezzel az egyenlettel már kiszámolhatod. Dolgozz kicsit, ne mi oldjuk meg a házi feladatodat!
5/14 anonim válasza:
Akkor jól számoltam, a "c" a helyes :)
6/14 anonim válasza:
#4 vagyok: bocs, a négyzetek nem kellenek bele
7/14 anonim válasza:
Amúgy meg, csak úgy mondom (tudom semmi közöm), ha a házit mi oldjuk meg, abból sokat nem tanulsz... (saját tapasztalat)
8/14 A kérdező kommentje:
Először is, köszönöm a válaszokat! :)
Másodszor, ez nem házi, hanem egy verseny feladatai, amit rám tukmált a tanár, közben pedig matekból 0 vagyok, de ő valamiért okosnak hisz.
2017. febr. 6. 12:19
9/14 anonim válasza:
Már attól felrobbant az agyam, hogy ezt elolvastam...Nekem ez semennyire nem megy sajnos.
10/14 anonim válasza:
Akkor szépen beadod amit tudsz. Ha az nulla, akkor azt, és nem mástól veszed el a lehetőséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!