Egyetemisták! Zavarna, ha a lakótársatoknak lenne macskája?
A te szobádba nem mehetne be. Nem rongálna és a lakótársatok rendesen takarítana utána, nem lenne büdös, koszos.
Zavarna, ha a közös helyekre bemenne a macska? És az, ha csak a lakótársatok szobáában lenne?
Ha nem lesz mindenem macskaszőrös, nem kerül az ételbe a szőre, nem eszik bele a macska a kajába és szobatiszta (meg takarítják az almot) akkor kapna egy esélyt.
Szeretem a macskákat de láttam milyen amikor szabadon randalírozhat és nem takarítanak utána. Mindenen állt a macska szőre, a függönyhöz ha hozzáértem szállt a szőr, széttépte a kárpitot stb. Úgyhogy ez miatt kissé aggódnék, én valószínűleg azért tartanék egy próbaidőt, hogy akkor 3 hónapot kap a macska ha minden okés maradhat, ha sok a gond miatta akkor mennie kell.
Igen, zavarna. Szeretem az állatokat, de kint a helyük.
A nagyon macskás emberek simán megsimogatják, és utána elfelejtik a kézmosást, és nyúlnak mindenhez.
Nekem nem pálya.
Ápolom a macskát, takaratom a szőrét is. Szerencsére nem szaggatja a bútorokat, van kaparófája, szobatiszta, az alom kint van az erkélyen, ahova van neki acskaajtó. Ivartalanítva van.
Emberi ételbe sosem evett eddig bele.
Csak szívesen kimegy a konyhába és néha felugrik az asztalra. Én minden reggel és este lefertőtlenítem az asztalt, plsz étkezések előtt is (kb 15 mp-et vesz igénybe).
Mondjuk.. nem szoktam minden simogatás után megmosni a kezem.. Szerintem ez azért fura. Egy oltott, tiszta állatról van szó. o.O
A családomnak még sosemkapott semmilyen betegséget emiatt.
#7 Én nem vagyok ilyen... Ha valamiben megállapodnánk, akkor azt be is tartanám. Nem kell rögtön a rosszat feltételezni :)
De értem, neked nem lenne pálya. Köszi a visszajelzést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!