Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megnéztétek az érettségik...

Megnéztétek az érettségik javítókulcsait?

Figyelt kérdés
Én nem merem megnézni őket,mert akkor tuti nagyon ideges lennék,ezért megvárom a június 1-et =)
2010. máj. 7. 16:36
1 2
 1/11 anonim válasza:
énis így vagyok vele... fölösleges felhúznom magam, legyen meglepi (hogy jó vagy rossz-e majd kiderül :D )
2010. máj. 7. 16:42
 2/11 anonim ***** válasza:
dettó :D
2010. máj. 7. 16:43
 3/11 anonim ***** válasza:

Én is így voltam vele a vizsgák után.

Aztán egy hét múlva meg elkezdett érdekelni, azonban addigra már alig emlékeztem, hogy mit írtam. :)

Bár szerintem jó a "meglepetés", mert nekem a betekintés és a szóbeli között volt kemény 3 nap különbség.

Vagyis jobb ha nem közvetlen szóbeli előtt robban bombaként az, hogy elrontottam. Addigra legalább megnyugszok, és rendesen tudok koncentrálni...

2010. máj. 7. 17:03
 4/11 anonim ***** válasza:
Én már aznap megnéztem mindenből a nem hivatalos, másnap pedig a hivatalos megoldást is. Nem szeretem a meglepetéseket.
2010. máj. 7. 17:38
 5/11 anonim ***** válasza:
Én megnéztem. Azóta hányok, és rosszul vagyok, mivel 2008tol változott a matek pontozása..nem 10%kell hogy szóbelizhess hanem 15...és lehet nincs meg, és rosszúl vagyok, gyomorgörcsöm van. A magyart is elrontottam nagy hülyeségeket írtam a novellához, nem is lett meg a 3oldal...teljesen kész vagyok
2010. máj. 9. 08:50
 6/11 A kérdező kommentje:
Na neee,most azt hiszem én is beparáztam,mert a matek nekem is nagyon gyenge lett,és eddig abban a hittben voltam,hogy 10 pont kell ahhoz,hogy mehessek szóbelizni.
2010. máj. 9. 10:04
 7/11 A kérdező kommentje:
De te hol olvastad azt,hogy 15 pont kell?
2010. máj. 9. 10:17
 8/11 anonim ***** válasza:
50%

Továbbra is fenntartom azt a véleményemet, miszerint aki nem tud matekból 20%-ot elérni, az inkább haljon meg.

Én sem szeretem - sőt, utálom - a magyart, de mégis, kb. 60-70%-ot sikerült szereznem. Törivel ugyanez a helyzet.

2010. máj. 9. 12:19
 9/11 A kérdező kommentje:
Komolyan mondom,nem értem hogy lehetnek ilyen nagyképű és b unkó emberek,nagy elegem van az ilyenekből.Képzeld a régebbi érettségiket megírtam itthon gyakorlásképp és azok elég jól sikerültek,de ez nem ment.Hülye vagyok matekból ennyi,de másból jó vagyok.Voltam eü. versenyen és eljutottam az országos fordulóig,szóval mégis tudok azért valamit.Nem értem mért kell lenézni.Kíváncsi lennék mit tudnál anatómiából vagy pszichológiából.
2010. máj. 9. 16:42
 10/11 anonim ***** válasza:
44%
Igaz, a matekhoz kell az ész, abból szar vagy, amihez nem kell ész abból ezek után mindegy mit csinalsz, már tudjuk mennyit ér. :D
2010. máj. 9. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!