Földrajz emeltre várható témák?

Sziasztok!!
Én tavaly voltam (10. osztályban) előrehozott középszintű föci érettségin. sokat készültem rá, meg izgultam is és nem is úgy sikerült mint amire számítottam.. Idén most 11. osztályban, eldöntöttem hogy nekiesek az emelt szintnek. :) Nagyon sokat tanultam rá... Bár elszomorodtam hgoy az írásbelik(előző éviek) mind rosszul sikerült... De viszont ez ami most volt 2010 májusban, egyszerűen baba feladatok voltak.. Én is számítottam a vulkánosságra izland miatt, meg a kőzetlemez mozgásokra, földrenésekre Haiti miatt és lám mind bejött... Na meg az inflációra is és az is benne volt. :) Figyelni kell az eseményeket napról napra, hisz mindig olyan témáról raknak be az érettségibe... És most már alig várom hogy megtudjam az eredményt... Titokban még bízok a 90%-ban is :)

(előző vagyok) te amúgy miből tanulsz a szóbelire?? Nekem van egy tök jó könyvem: Kleinger Tamás: Földrajz , érettségi közép és emelt szinten.
minden ki van benne dolgozva... nagyon kevéssel kell kiegészíteni hogy teljes legyen.. :) csak ajánlani tudom :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!