Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Földrajz emeltre várható témák?

Földrajz emeltre várható témák?

Figyelt kérdés
Milyen téma volt régen, mi várható? Szóbelin milyen tételek vannak?
2010. máj. 7. 15:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Sziasztok!!

Én tavaly voltam (10. osztályban) előrehozott középszintű föci érettségin. sokat készültem rá, meg izgultam is és nem is úgy sikerült mint amire számítottam.. Idén most 11. osztályban, eldöntöttem hogy nekiesek az emelt szintnek. :) Nagyon sokat tanultam rá... Bár elszomorodtam hgoy az írásbelik(előző éviek) mind rosszul sikerült... De viszont ez ami most volt 2010 májusban, egyszerűen baba feladatok voltak.. Én is számítottam a vulkánosságra izland miatt, meg a kőzetlemez mozgásokra, földrenésekre Haiti miatt és lám mind bejött... Na meg az inflációra is és az is benne volt. :) Figyelni kell az eseményeket napról napra, hisz mindig olyan témáról raknak be az érettségibe... És most már alig várom hogy megtudjam az eredményt... Titokban még bízok a 90%-ban is :)

2010. máj. 15. 10:44
 12/17 A kérdező kommentje:
Ügyes, nekem 80% lesz, egyébként biztos nem az izlandi miatt volt vulkánosság mivel hamarabb kész voltak a feladatok mint ahogy most az kitört, azért ezek voltak mert ez már mind régen volt, pl Afrika nagyon nem volt még emelten de a tavalyi középen volt kelet-Ázsia ezért volt várható (persze nem néztem át...) Amúgy vicces, hogy nekem még soha az életemben nem sikerült jobban középszintű érettségi feladat mint emelt feladatlap, és nem 30%osan értem hanem mond megvolt legalább 70
2010. máj. 15. 13:42
 13/17 anonim ***** válasza:
te megmerted nézni a megoldásokat?? én nem merem... tavaly megnéztem és össze is törtem... :) most viszont érzem hgoy jó lesz...szerintem ez volt az egyik legkönnyebb emeltszintű föci feladatlap...
2010. máj. 15. 17:00
 14/17 anonim ***** válasza:

(előző vagyok) te amúgy miből tanulsz a szóbelire?? Nekem van egy tök jó könyvem: Kleinger Tamás: Földrajz , érettségi közép és emelt szinten.

minden ki van benne dolgozva... nagyon kevéssel kell kiegészíteni hogy teljes legyen.. :) csak ajánlani tudom :)

2010. máj. 15. 17:02
 15/17 A kérdező kommentje:
Sajnos semmiből! Fogalmam sincs a tételekeről, az om által kiadott témaköröket böngészem és ha valmi nem nagyon megy akkor átismétlem, a mi tanárunk abszolut nem segít a felkészülésben, nem azt mondom, hogy nem vagyok ennyire önálló, de azért egy bakfittyet mondani nem olyan nehéz de még annyit sem tesz... Szóval fogalmunk sincs a tételekről, kb annyi, hogy tudjuk az összes könyvet fejből és kész. :D
2010. máj. 17. 09:24
 16/17 anonim ***** válasza:
az már vmi ha mindent tudsz fejből.... :D pl ha elém raknának egy Németország vagy Indonézia gazdaságáról szóló tételt .. bele se tudnék kezdeni.. a gazdaságos tételeket utálom a legjobban :(
2010. máj. 19. 14:48
 17/17 A kérdező kommentje:
Nem, ez a szóbelire felkészítő parancs, hogy tanuljuk meg az összes könyvet és semmi több segítség.
2010. máj. 21. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!