Földrajz emeltre várható témák?
Figyelt kérdés
Milyen téma volt régen, mi várható? Szóbelin milyen tételek vannak?2010. máj. 7. 15:55
1/17 anonim 

válasza:

Én is föciből megyek csak közép, szted milyen témák várhatóak?Csak mert olyan tanácstalan vagyok:(
2/17 anonim 

válasza:

Földrajzban az a jó, hogy számtalan téma lehet.
Szóbeli tételeket senki sem tud, csak témaköröket, a tanárok is fél órával előtte tudják meg. Ez azért fasza, mert nekem sikerült egy olyan témát kihúznom amit láthatóan a tanár sem nagyon vágott.:D
3/17 anonim 

válasza:

bocsi én vok az első:)
írásbelire kérdeztem
4/17 A kérdező kommentje:
Tudom, tanulok is rá, de hát mondjuk tavaly volt közpen közel kelet akkor idén nem lesz és erre alapozva valamit jobban átnéz az ember valamit meg nem, meg mondjuk ha valaki leírná, hogy mit húzott emelten akkor a 80 tételből már 2-t tudnék, hogy kb. mire számíthatok. :P
2010. máj. 7. 16:03
5/17 A kérdező kommentje:
Első: Gondolom ismered a sablont, hogy egy nemzetközi, egy magyar topografia és egy termeszeti topografia a jellemzo, nezd at a 09- okt és majusi erettsegit ami abban volt az nem valoszinu ,hogy lesz, ha meg mégis, az elég az rémleni fog viszont nem is kell annyit tanulni már
2010. máj. 7. 16:07
6/17 anonim 

válasza:

vulkánra és cunamira készüljetek, meg kőolaj és meteor is várható.. .)
honnan tudnánk már? Annyira tág téma, hogy mindenből lehet 1-1 feladat. és az egyik hozza a másikat.
tessék mindent tudni, akkor nem érhet meglepetés
7/17 anonim 

válasza:

és a cunami mrg ilyesmi melyik könyvben van?:S
8/17 A kérdező kommentje:
9.-es könyv 53. oldal, olvasmányos részben
2010. máj. 10. 10:35
9/17 anonim 

válasza:

csak szólok, hogy nem minden iskolában tanítanak ugyan olyan könyvből! 100féle föcikönyv létezik és az iskola, meg a tanár dönti el, hogy melyik könyvből akart tanítani!
10/17 A kérdező kommentje:
Miért, Te milyenből tanulsz/tanultál?
2010. máj. 10. 17:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!