Mennyit számít a kémia, fizik jogi karon? (többi lent)
Figyelt kérdés
Ugye van a 4 természettudományi tárgy kémia,fizika,biológia és földrajz..ha joltudom ezek közül csak az egyikből kell éretségizni.Arra lennek kíváncsi, hogy a másik 3 tárgy mennyit számit bele bármibe is ha pl jogra szeretnék menni.(Pl hogy hányas vagyok belőle)2017. jan. 31. 22:43
3/7 anonim válasza:
Jogot tanulok. Semmit se számít.
4/7 anonim válasza:
Egyikből se kell. Csak viszed az egyik jegyét. Nem számítanak. Pláne ha duplázol.
5/7 aválaszolókirály válasza:
Egyikből sem kell érettségizned és semmi köze nincs hozzá. Ha ennyire buta vagy, hogy nem tudod értelmezni azt, amit a felvi.hu -n leírnak szájbarágósan, akkor nem hogy a jog de az egyetem se neked való. Valami Wekerle vagy Zskf fizetős a te helyed
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normalis valszokat... az 5.valaoszolonak meg reszvetem hogy ilyen frusztralt elete van h agresszivoskodnia kell
2017. márc. 6. 20:08
7/7 aválaszolókirály válasza:
Szerinted ha nem veszed a fáradságot, hogy utánanéz ilyen piti dolognak, neked való a jog?
Menny inkább valahova máshová, nem kell mindenkinek diploma, anélkül is lehetsz értékes, társadalmilag hasznos ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!