Mit jelent egyetemi szakoknál a " (ANA) " és " (ANK) " kifejezés?
Figyelt kérdés
2010. máj. 6. 10:57
1/10 anonim válasza:
A - Államilag finanszírozott
NA - Nappali Alap (középsuliban végzőknek)
NK - Nappali Kiegészítő (pl Bsc-seknek)
2/10 anonim válasza:
A felvi.hu-n kis keresgéléssel megtalálnád a rövidítések magyarázatát...
Az ANA az alapképzési, nappali tagozatos, államilag támogatott képzést jelöli. Az ANK az alapképzési, nappali tagozatos, költségtérítéses szakokat.
5/10 anonim válasza:
Az első betű:
A: alapképzés
M: mesterképzés
O: osztatlan
Második betű:
N: nappali
L:levelező
Harmadik betű:
A. államilag finanszírozott
K: költségtérítéses
De abban igaza van az előttem válaszolónak, hogy kis keresgéléssel megtaláltad volna. Ha már továbbtanuláson gondolkodsz, lehetnél ennyire önálló.
6/10 anonim válasza:
Én se tudtam de fél perc alatt megtaláltam keresgélés nélkül itt. Szerintem ez az oldal ezért IS van és ha zavar hogy valaki kérdez nem kell rá válaszolni.
7/10 anonim válasza:
Beírtam a gugliba, hogy "ana ank" és ez az oldal jött ki először, szóval érdemes volt válaszolnotok, nem csak a kérdezőnek segítettetek :)
8/10 anonim válasza:
Csatlakozom...én is kerestem, és megtaláltam a válaszokat:)
Nagyon hasznos a gyakorikerdesek.hu, imádom!
9/10 anonim válasza:
Szintén csatlakoznék az előtte szólókhoz. Beütöttem google-ba, hogy 'ana ank jelentése' és kiadta elsőre ezt és megtudtam amit kerestem. Erre van az oldal eredetileg kitalálva és szuper. (az már kérdés, hogy kamu sz@rokkal teleszemetelik meg, 'miért ilyen elem az anyám' és hasonló kérdésekkel...
10/10 anonim válasza:
Ez volt az első találat az ,,ana jelentése" keresőszavakra... Úgyhogy köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!