Szerintetek mehet lejjebb idén a ponthatár egyes szakoknál?
Tőlünk a suliból kifejezetten sokan jelölték szval nem tudom mennyire lenne reális ha azt mondanám,h tuti csökkenni fog.3 pont viszont nem sok,így lehetséges,h felvesznek.
sok sikert!
Mindenki másnak is kevesebbet ér a nyelvvizsgája, így ha sokan jelentkeznek nyelvvizsgával, akkor mehet lejjebb a ponthatár.
Viszont ha sokkal töben jelentkeznek mint tavaly, akkor meg feljebb megy.
Szia! Melyik egyetemen mész erre a szakra? Nappalira? Én nemzetközi igazgatásira jelentkeztem nappalin.
Szerintem még ne mondj le arról, hogy felvesznek. Egyrészt a nyelvvizsga is kevesebbet ér, de a versenyeredmények (11.-30. helyezésig) is. Bár az is igaz, hogy az utóbbi években mindig emelkedett a ponthatár. De vesd össze a jelentkezők számát. [link]
Én is a BCE-n jelöltem elsőnek a nemzetközit, aztán az ig.szervezőt.
Igen, az a baj, hogy ami a Felvi-könyvben szerepel, hogy mennyit vesznek fel, csak egy irányszám, és elég tág határokon belül mozog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!