Megbuktam egyetemen matekból, valószínű kirúgnak, mit csináljak? Többi lent
Emberi erőforrások szakra járok, ez a második évem, matematika 1 tárgyat harmadjára vettem fel, viszont eddig húztam-halasztottam. És most elmentem másodjára vizsgázni belőle. 32 pont kellett volna a ketteshez, abból 27 pontot értem el. Rengeteget tanultam rá, milliószor többet, mint bármely más tantárgyra. Úgy éreztem vizsga után, hogy meglehet a kettes, mert nagyon sokat tudtam, de ezek szerint a tanárnő nem adott részpontokat sok feladatra, amikhez pedig írtam sokat.
A vizsgát holnap tudom megtekinteni.
Tippeket, ötleteket szeretnék kérni, hogy mit tegyek?
Reklamálhatok pontokért? Hiszen annyi mindent írtam :/
Vagy esetleg megpróbálhatom újra? Mit mondjak, mit kérjek? Levezetem a feladatok menetét fejből, tudok deriválni is, nem matematikus akarok lenni, csak szimplán hr-es :/
Mi az a kereszt? Mikor szokott lenni, vizsgaidőszakban? Szóval ha valaki át akar jelentkezni, már a vizsgaidőszakban kel beadni a kérelmet?
Másik kérdésem pedig, hogy első féléves tárgyat negyedjére kérelemmel fel lehet venni? Milyen egy jó kérelem, amit elfogadnak? Van valami, amire lehet esetleg hivatkozni? Családi ok, háttér, stb?
A "kereszt" az a keresztféléves, februárban induló képzés (de az alapképzések csak kis hányada indul februárban).
A kérelem ebben az esetben elég halott ügy, szóval kb. azt írsz bele, amit akarsz:S, inkább formalitás. Te ismered a konkrét élethelyzeted, hogy bele tudsz-e írni valamit.
Én inkább továbbra is azt tanácsolom, február 15-ig jelentkezz újra! Nem vesztesz sokat vele, de tiszta lappal indulsz matekból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!