Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megbuktam egyetemen matekból,...

Megbuktam egyetemen matekból, valószínű kirúgnak, mit csináljak? Többi lent

Figyelt kérdés

Emberi erőforrások szakra járok, ez a második évem, matematika 1 tárgyat harmadjára vettem fel, viszont eddig húztam-halasztottam. És most elmentem másodjára vizsgázni belőle. 32 pont kellett volna a ketteshez, abból 27 pontot értem el. Rengeteget tanultam rá, milliószor többet, mint bármely más tantárgyra. Úgy éreztem vizsga után, hogy meglehet a kettes, mert nagyon sokat tudtam, de ezek szerint a tanárnő nem adott részpontokat sok feladatra, amikhez pedig írtam sokat.

A vizsgát holnap tudom megtekinteni.

Tippeket, ötleteket szeretnék kérni, hogy mit tegyek?

Reklamálhatok pontokért? Hiszen annyi mindent írtam :/

Vagy esetleg megpróbálhatom újra? Mit mondjak, mit kérjek? Levezetem a feladatok menetét fejből, tudok deriválni is, nem matematikus akarok lenni, csak szimplán hr-es :/

2017. jan. 23. 05:58
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Mi az a kereszt? Mikor szokott lenni, vizsgaidőszakban? Szóval ha valaki át akar jelentkezni, már a vizsgaidőszakban kel beadni a kérelmet?

Másik kérdésem pedig, hogy első féléves tárgyat negyedjére kérelemmel fel lehet venni? Milyen egy jó kérelem, amit elfogadnak? Van valami, amire lehet esetleg hivatkozni? Családi ok, háttér, stb?

2017. jan. 24. 14:11
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A "kereszt" az a keresztféléves, februárban induló képzés (de az alapképzések csak kis hányada indul februárban).

A kérelem ebben az esetben elég halott ügy, szóval kb. azt írsz bele, amit akarsz:S, inkább formalitás. Te ismered a konkrét élethelyzeted, hogy bele tudsz-e írni valamit.

Én inkább továbbra is azt tanácsolom, február 15-ig jelentkezz újra! Nem vesztesz sokat vele, de tiszta lappal indulsz matekból!

2017. jan. 24. 14:39
 13/16 anonim ***** válasza:
53%
Tudtál még néhány pontot kialkudni?
2017. ápr. 26. 10:43
 14/16 anonim ***** válasza:
53%
Menj el pótvizsgára
2017. ápr. 26. 10:44
 15/16 anonim ***** válasza:
Mi lett belőle, kérdező? Felvehetted 4. alkalommal is a tantárgyat vagy elküldtek az iskolából?
2021. júl. 18. 21:04
 16/16 A kérdező kommentje:
Jópár éve volt már, dékáni kérelem lett belőle, felvettem, megcsináltam, elvégeztem az egyetemet :D
2021. júl. 22. 19:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!