Orvosi egyetem után könnyebb lehet a pszichológia Bsc?
Mindig is az volt az álmom, hogy orvos legyek és sebészként, pszichiáterként, vagy háziorvosként dolgozzak egyszer, azonban nagyon meggyűlnek a bajaim sajnos az egyetemen, főleg az orvosi élettannal és az anatómia szigorlattal. Nagyon szorgalmasan tanulok, de úgy érzem kezd rámenni lassan az egészségem is, ha nem vigyázok, ezért mostanában megfordult a fejemben, hogy lehet, nem ártana, ha egy 'B' tervben gondolkodnék, de a Bsc szakok közül a pszichológia érdekelne jobban, azonban attól félek, hogy nagy nehézségeim adódna ezzel a szakkal is és nem tudnám befejezni... Könnyebben menne az általános orvosi szak után szerintetek? Az az igazság, hogy tanácstalan és reményvesztett vagyok már teljesen. Ti mit gondoltok?
Elnézést kérek, ha zavarosan, vagy pongyolán fogalmaztam volna, de ezt is stressz hozta ki belőlem.
Nagyon köszönöm a válaszokat előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!