Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha féléves tantárgyból bukok...

Ha féléves tantárgyból bukok akkor nyáron pótvizsga?

Figyelt kérdés

2017. jan. 16. 19:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
"félévkor szerzett jegyet írják a bizibe)" ne mááá. :)
2017. jan. 17. 10:13
 12/14 chtt ***** válasza:
60%
De bizony! Általánosban legalábbis, de ha féléves tantárgy, gyanítom, középiskolában sem lehet másként. Nálunk ilyen volt pl. a dráma és a tánc. A-nak első félév tánc, második félév dráma, B-nek fordítva. Nem viccolok, ofőként kicsit még emlékszem rá, ha most éppen nincs is ilyen tárgyunk.
2017. jan. 17. 10:20
 13/14 anonim ***** válasza:
Nem akarok vitatkozni, de ha pl valaki 1/2 ben 2, akkor év végén hogy lesz 3-as? ezt nem értem? nem az utóbbi 5 évben jártam iskoláimat. :) Kíváncsian várom a válaszodat!( Ja van tanár a családban utána fogok érdeklődni, és leírom!
2017. jan. 17. 10:26
 14/14 chtt ***** válasza:
60%

"Nem akarok vitatkozni, de ha pl valaki 1/2 ben 2, akkor év végén hogy lesz 3-as?"

Szia, nem tudom.

A hatodikos osztályomnál volt olyan, hogy egy féléves tantárgy. Első félévben táncuk volt, és aki kettes volt félévkor, az kettes volt év végén is. A 2. félévben drámájuk volt. A párhuzamos osztálynak első félévben volt drámája, és a másodikban tánca. Amíg én tanítottam, sohasem fordult elő, hogy más került volna a bizonyítványba (jobb, rosszabb), mint a félévi jegy. Nem tudom, más iskolákban hogy van ez, de ha egyszer nincs órád, hogy lehetne javítani? Nálunk biztos nem volt erre lehetőség.

2017. jan. 17. 11:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!