Mit tegyek ha félévkor elvileg 4 tantárgyból fogok bukni?
Figyelt kérdés
matekból és fizikából talán sikerül megszereznem a kettest,de kémiából és áruismeretből nem. Eddig mindig 3-4 körüli tanuló voltam,de amióta elkezdtem a középiskolát azóta ez változott. Órán nem tudok figyelni,mert hátul ülök és még előre se tudok ülni,mert ott is hangzavar van,a tanár meg hiába szól rájuk nem hallgatnak rá,és ilyenkor a tanár meg mindenkivel dogát írat. Félévkor legalább 20 ember bukik. nem tudom mit csináljak. a szüleim nagyon idegesek lesznek,és nem nagyon fogják elnézni azt hogy a többi is bukik(még azok is akik csendesek és próbálnak figyelni). Otthon nem igazán tudok tanulni,mert mindig is olyan voltam aki inkább figyel és úgy tanul2014. dec. 1. 20:20
1/6 anonim válasza:
Biztos nem tudsz már javítani?Amúgy meg szóljál a tanárnak hogy néhány gyökér miatt nem tudsz figyelni,ha ő nem tesz semmit,akkor szólj az igazgatónak ,és ha ő se,akkor hívasd be a szüleidet.Amúgy meg ha órán nem tudsz koncentrálni,akkor megtanulhatod a könyvből.De a következő félévben tényleg rá kell hajtanod!:/
2/6 anonim válasza:
Abból nem fogsz megélni, ami órán rád ragad.. Tessék tanulni otthon is, és akkor hiába írat dolgozatot a tanár, nem kapsz majd egyest.
Tudom, hogy legegyszerűbb műsokat hibáztatni, és igazad is van valamilyen szinten, de ha otthon nem tanulsz, akkor csak magaddal törődj és magadra vess!
3/6 A kérdező kommentje:
Megpróbálok kettőből javítani,de év végén egyáltalán nem szeretnék megbukni! Jövőre úgyis minden megváltozik,mert szerintem leszünk kb. 18 ha nem oszlik fel az osztály..De félév után megpróbálok beszélni a tanárokkal,ha meg velük nem sikerül akkor az igazgatóval fogok.Mert szerintem nem állapot ami az osztályunkba folyik
2014. dec. 1. 20:58
4/6 anonim válasza:
Vagy talán most menj oda hozzájuk, hogy nem tudsz figyelni,de érdekel a tantárgy.
Igen, a szülők hajlamosak arra,hogy:
Ha csak egy ember megy át,a többi bukik, akkor se érdekli őket a mennyiség (1:összes többi),csak az,hogy buktál.
Jó tanulók vannak?
5/6 anonim válasza:
Azért akkor is ülj előre, még mindig több jut el hozzád az anyagból, mint hátul.
6/6 A kérdező kommentje:
Vannak jó tanulók illetve lennének,hogyha lehetne figyelni. 3 ember nem bukik félévkor.
2014. dec. 2. 09:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!