12. osztályba ha félévkor megbukok egy tantárgyból ami nem az a 5 főtantárgy, akkor nagy eséllyel nem vesznek fel egyetemre? Mondjuk mindenből 5ös vagyok :D
akkor miből akarsz megbukni?:D
régen volt már a suli,de szerintem bukás esetén mehetsz pótvizsgázni
Évvégén ha átmész akkor nincs semmi. Érettségire ugyanúgy mehetsz, csak ha az a választottad akkor abból nem. Nyáron meg pótvizsga van ugyanúgy. Ha azon nem mész át akkor az a szívás.
Bár arra nem látok nagy esélyt, hogy valamiből buksz közbe minden másból meg buksz.
Ugy látszik nem értitek a kérdést, vagy én irtam rosszul.
Értem én,hogy évvégén kell átmenni de az a kérdés ,hogy egyetemre akkor kevesebb eséllyel vesznek fel vagy sem.
Ez az egy tantárgy ami nem megy,de nem is kell sehova mondhatni egy ének szintü :D
Csak az 5 tantárgyat nézik. De inkább menj át valahogy abból a tárgyból,biztos ami biztos alapon.. :D
Ha jól emlékszem,nálunk is volt valaki,aki ilyen helyzetben volt,viszont az utolsó napokban egész éves anyagból írt és megadták neki a kettest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!