Rómánál milyen esszék lehetnek a tz-ben? (4 db, A-B csoport)

pl. - Pun háborúk
- Köztársaság válsága
- Caesar egyeduralma
- Hódítások hatásai
Szerintem ilyenek lehetnek benne.. meg még persze sok más.

tehülyevagy.
mégis honnan kéne kiszopnunk?

te mekkora nyomorék vagy hallod:D miazhogy középiskolákban kellírni esszéket. Máshol nem lehet? Meg ááááá
mindegy, szar vagy:D

Ti milyen szánalmasok vagytok.:D
Azért írtam, hogy "a" és "b" csoport, hogy megmagyarázzam miért 4 db-ot írtam oda. Értelemszerűen mindkettőben 2 db kell, hogy legyen. És én olyan embereket kérdeztem, akik írtak már Rómából esszét, milyen témák fordulhatnak elő.
Képzeld el, hogy nem egy lezüllött suliba járok, 5-ös tanuló vagyok, csak már egy hónapja az ágyat nyomom a betegségem miatt, és nagyon levagyok maradva a tanulással,ezért kérnék segítséget, de látom ez nektek nehezetekre esik. És utolsó kis kocsog válaszolo, azért tettem fel a kérdést, mert nem 4-est, hanem 5-öst akarok írni, úgy elég nagy a valószínűsége, hogy nekem bővven nem elég a kettes, a te családodban lehet, hogy így működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!