Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Rómánál milyen esszék lehetnek...

Rómánál milyen esszék lehetnek a tz-ben? (4 db, A-B csoport)

Figyelt kérdés
2010. máj. 5. 08:43
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hol? Milyen, melyik iskolában? Komolytalan egy kérdés.
2010. máj. 5. 09:18
 2/16 A kérdező kommentje:
Hol...hol...Középsuliban valószínű, ott kellírni esszéket....*_*
2010. máj. 5. 09:37
 3/16 anonim ***** válasza:

pl. - Pun háborúk

- Köztársaság válsága

- Caesar egyeduralma

- Hódítások hatásai

Szerintem ilyenek lehetnek benne.. meg még persze sok más.

2010. máj. 5. 09:55
 4/16 anonim ***** válasza:
51%

tehülyevagy.

mégis honnan kéne kiszopnunk?

2010. máj. 5. 10:01
 5/16 A kérdező kommentje:
ap*dból?
2010. máj. 5. 10:06
 6/16 anonim ***** válasza:
Egyetem is lehetne, okoska, bár az egyetemisták ritkán tesznek fel ilyen kérdéseket. (ettől függetlenül el tudom képzelni) Meg egyáltalán honnan tudjuk, melyik lenne A- és melyik B-csoportos?
2010. máj. 5. 10:17
 7/16 anonim ***** válasza:
51%
Nagypofájú kissuhanc beindult. :D
2010. máj. 5. 10:23
 8/16 anonim ***** válasza:
51%

te mekkora nyomorék vagy hallod:D miazhogy középiskolákban kellírni esszéket. Máshol nem lehet? Meg ááááá

mindegy, szar vagy:D

2010. máj. 5. 10:30
 9/16 anonim ***** válasza:
figyelembe véve az eddigi írásaidat, ki lehet következtetni hogy valami csökkentett szintű lezüllött középsuliba jársz. Namármost, az ilyen helyeken ha leírod az esszébe hogy hol volt róma, és hogy mikor volt római birodalom, megkapod rá azt a pontmennyiséget, amelyikkel eléred a kettes szintet. És figyelembe véve az eddigi írásaidat, neked egy kettes pont elég a céljaid eléréséhez:)
2010. máj. 5. 10:34
 10/16 A kérdező kommentje:

Ti milyen szánalmasok vagytok.:D

Azért írtam, hogy "a" és "b" csoport, hogy megmagyarázzam miért 4 db-ot írtam oda. Értelemszerűen mindkettőben 2 db kell, hogy legyen. És én olyan embereket kérdeztem, akik írtak már Rómából esszét, milyen témák fordulhatnak elő.

Képzeld el, hogy nem egy lezüllött suliba járok, 5-ös tanuló vagyok, csak már egy hónapja az ágyat nyomom a betegségem miatt, és nagyon levagyok maradva a tanulással,ezért kérnék segítséget, de látom ez nektek nehezetekre esik. És utolsó kis kocsog válaszolo, azért tettem fel a kérdést, mert nem 4-est, hanem 5-öst akarok írni, úgy elég nagy a valószínűsége, hogy nekem bővven nem elég a kettes, a te családodban lehet, hogy így működik.

2010. máj. 5. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!