Más szakdolgozatából közölhetek a sajátomban, természetesen megfelelő lehivatkozás keretén belül?
Tudniillik a Google-ba beütve kerestem infót a kutatási módszeremről, ami az online adatfelvétel, az online interjú - és csak egy olyan találat volt, ahol pontos, részletes leírás, elemzés található erről a "nem hagyományos" interjútípusról. Viszont ahogy láttam, ez egy nyilvánosságra hozott korábbi szakdolgozat:
Viszont pár mondat nagyon kéne nekem, amikor a saját szakdolgozatomban, a saját kutatási módszeremet mutatom be röviden, ami ez esetben az online interjú.
A kutatásmódszertani könyvekben erről nem találtam ilyen széleskörű leírást, csak ebben a google-n keresztül talált szakdolgozatban.
A kérdésem tehát, hogy használhatok belőle némi anyagot, ha megfelelően jelölöm a forrást?
az adott szakdolgozatiro(k, mert kétszerzős) rendszerint angol nyelvű munkákból dolgoztak, erre én nem hivatkozhatok
én ugy gondolom szabályszerű vagyok, ha magára a szakdolgozatra hivatkozok
és mivel interneten találtam a szakdolgozatot, az irodalomjegyzékbe a szerző(k), évszám, szakdolgozat címe, kiadó egyetemi intézet után tüntessem fel az adott linket is, ahol elértem a szakdolgozatot??
sztem csak fel kéne, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!